Onze tarieven zijn geen geheim!

Wij werken graag zo open mogelijk. Bij ons krijg je geen onverwachtse kosten achteraf!

Zo werken wij standaard aan een tarief van €45 per uur. Omdat het voor u als klant dikwijls nogal moeilijk is om in te schatten, maken wij voor aanvang graag een vrijblijvende offerte of raming naar best vermogen.

Bij noodgevallen kan u ons 24/7 bellen, ook op zon- en feestdagen!

Vaak laten wij bewust gaten in de planning zodat wij op zeer korte termijn nog een mirakel kunnen verrichten! Weekends plannen we bijvoorbeeld zelden vol en met hulp van vertrouwde onderaannemers kunnen we vaak het onmogelijke toch nog waarmaken, zelfs nachtwerk zou voor ons zeker niet de eerste keer zijn!

In geval u ons voor niet dringende zaken wil contacteren vragen wij om het contactformulier in te vullen, een mail te sturen of ons een bericht te sturen via Facebook.

Afval op uw werf

Wij ruimen ook vaak werven op, daarnaast geven wij goedkopere alternatieven voor het afvoeren van uw werfafval. Zo betaalt u een kiloprijs en indien mogelijk, trachten we het afval zo goed mogelijk te sorteren!

Op huizenjacht?

U bent op zoek naar een woning? Maar u zou graag meer inzicht krijgen in de toestand van het gebouw? Ook hier kunnen wij met onze jarenlange ervaring in de bouw advies geven over de toestand en een inschatting geven van mogelijk noodzakelijke kosten.